Homepage Garage Wiki Register Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
#Camaro6
Go Back   CAMARO6 > CAMARO6.com General Forums > 2016+ Camaro: 6th Gen Camaro general forum


Phastek Performance


Post Reply
 
Thread Tools
Old 11-16-2018, 10:09 AM   #1
Tran
Administrator
 
Tran's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro of course....
Join Date: Apr 2006
Location: NE baby
Posts: 5,443
Exclamation ATTENTION: Lost Posts and Accounts

In order to fix the site issues we experienced recently, we had to restore the site back to its state from 24-48 hours ago. This means that any posts made in the last 24-48 hours have disappeared. Sorry for the inconvenience folks.

If anyone still experiences any issues (i.e. logging in, attaching images, etc.) please let me know asap! Thank you for your patience.
__________________
Tran is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 12:12 PM   #2
90503


 
90503's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS LS3
Join Date: Nov 2011
Location: Torrance
Posts: 13,016
So, What Happened? (or is it just me)...? Lost Posts?

Yellow banner...all posts lost over the past 24-48 hours lost....That's a new one. Sounds pretty serious...Security Breach?...Doesn't sound like a normal maintenance thing....Just curious...
90503 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 12:29 PM   #3
nezoid
 
Drives: 2016 Procharged M6 Camaro 2SS
Join Date: Apr 2018
Location: Cleveland OH
Posts: 9
Probably the database got corrupt and they had to restore from 24-48 hours ago.
nezoid is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 12:37 PM   #4
tom's2005gto
 
Drives: 2016 2SS A8 Convertible
Join Date: Aug 2010
Location: Nashville, TN.
Posts: 81
I noticed the last couple days, having trouble loading or opening post. So I suspect something got corrupted and they restored back to last known good date
tom's2005gto is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 01:15 PM   #5
Nsxmatt
Account Suspended
 
Drives: 2017 Camaro
Join Date: Mar 2018
Location: Kentucky
Posts: 626
Looks like all the posts went back to the 12th. That's a little more than 24-48 hours...
Nsxmatt is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 01:40 PM   #6
50MileSmile
 
50MileSmile's Avatar
 
Drives: 2018 1SS 1LE
Join Date: Jun 2018
Location: Midwest
Posts: 314
It’s all my fault. I posted about a video of what looked like a 7th Gen prototype running acceleration tests at the GM Proving Grounds. It was briefly on the same AutoBlog page as the test of the Camaro 10A a couple of nights ago. The video is different now.

Apparently the gods of the 7th Gen have caused lightning to strike both sites.

BTW, my lost posts go back about 72 hours. Not that it matters - stuff happens, and I appreciate the effort the owners and mods of this forum go through to keep the site going.
50MileSmile is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 06:24 PM   #7
Gunkk
Thank you Al Oppenheiser!
 
Gunkk's Avatar
 
Drives: Red Hot A10 ZL1 Convertible
Join Date: Jun 2017
Location: Sarasota, FL
Posts: 1,913
Must have been a big hit.

My last post showing is dated 11/11... 5 days ago.
Gunkk is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 07:23 PM   #8
dpevans
GR 2016RS
 
Drives: 2016 Garnet Red RS
Join Date: Mar 2016
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 407
Let me guess, a MicroSoft tech wanted money to put it back to normal.
dpevans is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 08:06 PM   #9
Zboy136
 
Drives: N/A
Join Date: Aug 2016
Location: NJ
Posts: 54
Probably too many ford and dodge lurkers on the board, with their slow internet :P
Zboy136 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 10:54 PM   #10
GT in KC
 
Drives: 2017ZL1
Join Date: Aug 2018
Location: Midwest
Posts: 4
Search function keeps hanging up on me.
GT in KC is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2018, 01:03 AM   #11
GroundhogSS

 
GroundhogSS's Avatar
 
Drives: '17 2SS convertible'08 Envoy Denali
Join Date: Nov 2011
Location: Cedar Park, Texas
Posts: 1,893
Quote:
Originally Posted by 50MileSmile View Post
It’s all my fault. I posted about a video of what looked like a 7th Gen prototype running acceleration tests at the GM Proving Grounds. It was briefly on the same AutoBlog page as the test of the Camaro 10A a couple of nights ago. The video is different now.

Apparently the gods of the 7th Gen have caused lightning to strike both sites.

BTW, my lost posts go back about 72 hours. Not that it matters - stuff happens, and I appreciate the effort the owners and mods of this forum go through to keep the site going.

Too bad you didn't save a copy of the video.
__________________
Richard
2017 2SS SIM convertible, A8, NPP, MRC, 56R wheels, GM CAI, Diode Dynamics Side Markers

Delivered: 08/15/2016

GroundhogSS is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2018, 01:12 AM   #12
JhonnyGTR
 
Drives: Future 2019 Camaro SS 1LE Crush Ora
Join Date: May 2018
Location: San Pedro De Macorís
Posts: 446
Quote:
Originally Posted by GroundhogSS View Post
Too bad you didn't save a copy of the video.
Really Brah :v?
JhonnyGTR is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2018, 02:22 AM   #13
50MileSmile
 
50MileSmile's Avatar
 
Drives: 2018 1SS 1LE
Join Date: Jun 2018
Location: Midwest
Posts: 314
When I tried to copy it after watching it twice, the video was locked. I tried a different way to copy it, but it was gone. It was only about 30 seconds long and showed three acceleration runs from the driver’s side rear three-quarter view. I was hoping whomever posted the link to the AutoBlog test of the ‘19 Camaro 10A (or someone else) here a couple of days ago saw the video and was able to capture it.

The video frame was small (on my phone), the car was heavily camoflaged and it was a long way from the camera, so it may be wishful thinking that it was a Camaro. But it’s about time that some info on the 7th Gen. starts leaking out...

UPDATE: I don’t like to start or perpetuate rumors, so here’s what I just found out. I discovered the video at https://autoweek.com/article/spy-pho...-track-testing in a much larger size than I originally viewed. It’s a C8. What started all of this is that AutoBlog has this video tagged to the end of a 1:16 video titled “A new Camaro 1LE has arrived” at the bottom of the page where the Camaro 10A test appears (https://www.autoblog.com/2018/11/14/...ission-review/). I don’t know why Autoblog made that connection, but it obviously got my attention. (Now it’s properly labeled.) Oops - I guess you can’t believe everything you see on the Internet.

Last edited by 50MileSmile; 11-17-2018 at 02:33 AM.
50MileSmile is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2018, 06:40 AM   #14
Gunkk
Thank you Al Oppenheiser!
 
Gunkk's Avatar
 
Drives: Red Hot A10 ZL1 Convertible
Join Date: Jun 2017
Location: Sarasota, FL
Posts: 1,913

This video is of the '19 4T 1LE that 50MileSmile was talking about from the Autoblog site:

https://videos.vidible.tv/prod/5ac7d...tEI6WAsd2AgWXx
Gunkk is offline   Reply With Quote
 
Post Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.