Homepage Garage Wiki Register Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
#Camaro6
Go Back   CAMARO6 > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > V6 LGX Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


JUICEDMOTORSPORTS


Post Reply
 
Thread Tools
Old 09-23-2019, 02:39 AM   #1
WhtMaro5138
 
Drives: 2017 Camaro RS
Join Date: Sep 2019
Location: CA
Posts: 4
Sound Tube Not Working? (Yes, I like the "enhanced" noise lol)

Hey All!

In trying to figure out why my V6 doesn't sound quite right, I'm wondering if maybe the sound tube not working is to blame. I test drove another 2017 RS to confirm, and although the other RS sounded right, its performance was about the same.

After watching this video


it seems my RS sounds like that from the outside. However, from the inside my RS's exhaust had a lot of "bass"--for lack of a better word--from inside the cabin until recently. Could the sound tube be the reason for this? Does it go through speakers, or some other way? Thanks for any help!

Last edited by WhtMaro5138; 10-05-2019 at 05:05 PM.
WhtMaro5138 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2019, 04:04 AM   #2
HCI2000SS
 
Drives: 2018 Camaro V6/RS
Join Date: Nov 2018
Location: MI
Posts: 314
You say the sound tube is not working right? What makes you say that exactly?
HCI2000SS is online now   Reply With Quote
Old 09-23-2019, 04:28 AM   #3
WhtMaro5138
 
Drives: 2017 Camaro RS
Join Date: Sep 2019
Location: CA
Posts: 4
EDIT: Found another video (yeah it's a GTI again, but it definitely illustrates what I'm talking about):

Last edited by WhtMaro5138; 10-05-2019 at 05:05 PM.
WhtMaro5138 is offline   Reply With Quote
 
Post Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.