Homepage Garage Wiki Register Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
#Camaro6
Go Back   CAMARO6 > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions


JDP Motorsports


Post Reply
 
Thread Tools
Old 04-14-2018, 09:49 PM   #1
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,325
Embedded Youtube Video Won't Play

I just tried adding a Youtube video to this post

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=521697

I have tried using the
HTML Code:
[u2b][/u2b]
tags around the URL and it displays the Youtube viewer frame with no preview and it will not play. If I put the URL in as normal link it will go to youtube.com where the video will play. What am I doing wrong?
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 04:17 PM   #2
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,325
Bump for ideas on how to fix this.
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 05:09 PM   #3
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,325
Hrm... today it’s working. Go figure


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
 
Post Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.