Homepage Garage Wiki Register Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
#Camaro6
Go Back   CAMARO6 > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics


Bigwormgraphix


Post Reply
 
Thread Tools
Old 08-17-2018, 08:53 AM   #15
KingLT1


 
KingLT1's Avatar
 
Drives: 2016 1SS NFG A8
Join Date: Aug 2017
Location: 46804
Posts: 2,481
Nice...I am out South West over by Homestead.
__________________
[2016 NFG 1SS A8][Leather/NPP]
[Whipple/LT5 TB/Rotofab/Flex Fuel/CA ORP/Axle back]
KingLT1 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2018, 04:13 PM   #16
Ace01
 
Ace01's Avatar
 
Drives: 2018 1LE SS "Silver Bullet"
Join Date: Jun 2016
Location: Charlotte
Posts: 622


http://www.cunningham-motorsports.co...88c69354705d63
__________________
Silver Bullet 1LE SS
Ace01 is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 09:50 AM   #17
Heathen
 
Heathen's Avatar
 
Drives: 2017 2SS Fifty
Join Date: Nov 2016
Location: Texas
Posts: 12
Did you ever solve this?
Heathen is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 12:18 PM   #18
thebanks06
 
thebanks06's Avatar
 
Drives: 2016 Chevy Camaro 2SS
Join Date: Aug 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 225
Check the plug once more. I had a similar issue and i had to make sure they were all aligned with the other pins. I will compare your tune to my mines if you haven't already found the solution.
thebanks06 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2018, 12:44 PM   #19
JANNETTYRACING

 
JANNETTYRACING's Avatar
 
Drives: YELLOW 2013 ZL1 AUTO
Join Date: Jun 2009
Location: ON THE DYNO WATERBURY CT.
Posts: 14,526
When every they default to 40% there is a communication issue between the sensor and the computer.

Ted.
JANNETTYRACING is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2018, 08:00 PM   #20
BlkReaper
 
Drives: 2016 2ss
Join Date: Aug 2015
Location: Indiana
Posts: 135
No i never solved this. I've re-seated the pin a million times. I have a pump near me with 100 octane unleaded and im just gona tune off of that.
BlkReaper is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2018, 09:06 PM   #21
KingLT1


 
KingLT1's Avatar
 
Drives: 2016 1SS NFG A8
Join Date: Aug 2017
Location: 46804
Posts: 2,481
Have you checked the wiring harness to make sure there is continuity and not a bad connection?
__________________
[2016 NFG 1SS A8][Leather/NPP]
[Whipple/LT5 TB/Rotofab/Flex Fuel/CA ORP/Axle back]
KingLT1 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2018, 09:06 PM   #22
BlkReaper
 
Drives: 2016 2ss
Join Date: Aug 2015
Location: Indiana
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by KingLT1 View Post
Have you checked the wiring harness to make sure there is continuity and not a bad connection?

surprisingly i haven't done that. I've pretty much done everything else but I've been busy moving. Moved all the way to phoenix.
BlkReaper is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 06:09 AM   #23
the highlander
 
Drives: C5 Z06 LS7
Join Date: Jun 2014
Location: San Juan PR
Posts: 15
We can take a look at it for you @ decatur.
the highlander is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2019, 08:10 PM   #24
iroc_z88
Iroc-z
 
iroc_z88's Avatar
 
Drives: Camaro SS 2017
Join Date: Mar 2019
Location: Mexico
Posts: 2
finally you resolved the problem? I have the same problem in my 2017, the signal is bad or no signal in the ecm, I checked everything and everything is good, the problem persist not have a signal in the ecm
iroc_z88 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2019, 08:01 PM   #25
BlkReaper
 
Drives: 2016 2ss
Join Date: Aug 2015
Location: Indiana
Posts: 135
No, I never figured it out
BlkReaper is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 01:44 AM   #26
TurboVet
 
Drives: Corvette
Join Date: May 2016
Location: New Albany
Posts: 33
I had the same problem and it was a bad sensor.
TurboVet is offline   Reply With Quote
 
Post Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.